Bevezető

A Lerton Trans szerződéses partnereinek folyamatos, teljes körű, naprakész, és magas színvonalú kiszolgálása érdekében innovatív megoldásokkal áll ügyfelei rendelkezésére.

Egyedi, vállalati és iparági profilokra szabott megoldásainkkal már a fuvarfeladat megtervezésétől a lerakást követő teendőkig biztosítjuk a magas színvonalú teljesítést és igényeknek való megfelelést.

A partnereinkkel való együttműködés során a fenntartható fejlődés és hatékonyságnövelés, az igények teljes körű kiszolgálása érdekében számos magas hozzáadott értéket képviselő elemet integrálunk a napi fuvarfeladatok bonyolításába.

A minőség folyamatos fenntartása érdekében sok éves tapasztalattal rendelkező ügyfélszolgálati referensek és számos európai országban bevezetett informatikai rendszereket alkalmazunk.

Telepített pótkocsik

Szerződéses ügyfeleink számára telepített pótkocsikat biztosítunk a rakodások optimalizációja, a változó termelési mennyiségből eredő raktárkapacitások egyensúlyozása,  a termelési nehézségekből eredő következények hatásainak csökkentése érdekében. Igény szerint a pótkocsik telephelyen belüli mozgatását is biztosítjuk.

JIT

Első sorban autóipari ügyfeleink kiszolgálása során végzünk JIT szállításokat. Az előző években tapasztalt raktárkapacitások csökkenése és magasabb beszállítói flexibilitási igénynek való megfelelés alapján jelentősen megnőtt az ilyen területhez kapcsolódó fuvarfeladatok száma.

A napi teljesítés során a viszonylatra szabott akciótervekkel állunk készen az előre nem látható problémák esetében, a folyamatos és időarányos teljesítés megerősített és rendszeresen ellenőrzött GPS nyomkövetés alapján biztosított.

Flottafejlesztés

A Lerton Trans a legmagasabb európai követelményeknek megfelelő flottával áll ügyfelei rendelkezésére.

Az ügyfelekkel kialakított stratégiai és hosszú távú együttműködés feltétele, hogy fejlesztéseink és beruházásaink során folyamatosan megfeleljünk a változó igényeknek és az ügyfelek igényei alapján hajtsuk végre fejlesztéseinket.

Flottánkban jelenleg is teljesítenek szolgálatok ügyfelek egyedi igényei alapján gyártott szerelvények.

Vészhelyzeti akciótervek

A fuvarfeladatok teljesítése során – sajnos a legnagyobb körültekintés mellett is – elkerülhetetlen, hogy rajtunk kívül álló okok miatt kihívásokkal szembesüljünk.

Az előző években szerzett tapasztalataink alapján igyekszünk felkészülni minden olyan esemény bekövetkezésére, mely megakadályozhatja a fuvar rendeltetésszerű teljesítését, különös tekintettel autóbaleset, betegség, műszaki meghibásodás, időjárási nehézségek, közlekedési korlátozások felmerülésére.

A szerteágazó intézkedési tervek egyaránt szolgálják az ügyfelek azonnali és folyamatos informálását a probléma felmerülésétől a végső megoldásig, valamint az ügyfelek számára kevésbé látványos, de a probléma elhárítása során annál inkább hasznosabb háttérben zajló lépéseket.

Service outsourcing

Adatok feltöltése folyamatban...

Fenntartható fejlődés

Tevékenységünk során kiemelt figyelmet fordítunk a felmerülő környezetre ártalmas hatások lehető legalacsonyabb szinten történő megvalósításában.

Évi több millió kilométer teljesítése során társadalmi kötelezettségünk, hogy élen járjunk a káros anyag kibocsájtás csökkentés megvalósításában. A Lerton Trans ennek érdekében minimum EUR V. környezetvédelmi besorolású gépjárműveket vásárol, mellyel az élmezőnybe tartozik Magyarországon és Európában is.

Project management

Adatok feltöltése folyamatban...

Dedikált ügyfélszolgálati osztály

Szerződött ügyfeleink számára egyedi ügyfélszolgálati specialista áll rendelkezésre a napi együttműködés bonyolítására, mely magában foglalja a fuvarfeladatok bonyolítását, felmerült problémák esetében azonnali segítségnyújtást, az adminisztrációs tevékenység bonyolításában való részvételt és a teljesítés folyamatos nyomon követését minőségmutatók készítésével együtt.